Π.Ο.Π προϊόντα – Μεζεδάκια στο στέκι σου

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on tumblr
Μεζεδοπωλείο με ΠΟΠ προϊόντα στο Κερατσίνο

Το Χρησιμοπωλείον έφερε για σένα και τους φίλους σου μεζεδάκια που μυρίζουν Ελλάδα. Κάθε εβδομάδα και με ένα νέο Π.Ο.Π μεζεδάκι για να απολαύσεις στο στέκι σου στον Πειραιά. Άλλωστε το Χρησιμοπωλείον αγαπάει την φιλοξενία, το καλό φαγητό και στηρίζει τα τοπικά προϊόντα του τόπου μας καθώς αυτό το μικρό καφεμεζεδοπωλείο φτιάχθηκε για να ταξιδέψει την σκέψη μας , την μυρωδιά και την ματιά μας σε οτιδήποτε , αγαπητό, παραδοσιακό , ελληνικό και φιλόξενο. Π.Ο.Π. προϊόντα – μεζεδάκια και Χρησιμοπωλείον, ταυτίζονται για χάρη σας σε μια ελληνική, μεσογειακή και απολαυστική εμπειρία.

Ελληνικά Π.Ο.Π. προϊόντα

Νοσταλγία για την παράδοση , αγάπη για τον τόπο μας, υπέροχα τοπικά προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι από αγνά υλικά. Αυτές ήταν οι σκέψεις μας για την εισαγωγή αυτής της νέας ενότητας στον μικρό μας καφενέ. Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα προϊόντα για σένα και την παρέα σου νέες γεύσεις που είναι συνυφαμασμένα με την πολιτισμική μας ιστορία και φέραμε στο Χρησιμοπωλείον την γαστρονομική ιδιαιτερότητα από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας.

Πολλά από τα προϊόντα αυτά έχουν πίσω τους μια μεγαλιώδη ιστορική διάσταση, μια τεράστια διατροφική αξία η οποία έχει τις ρίζες της από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα. Αξιοσημείωτη δε είναι η συμβολή τους στο παρελθόν στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας καθώς πολλά από αυτά εξάγωνταν στο εξωτερικό, εξασφαλίζοντας μέχρι και το 70% του του πλούτου της χώρας μας.

Ας μιλήσουμε όμως πιο συγκεκριμμένα γι αυτά τα προϊόντα με την Προστατευμένη Ονομασία Προέλευσης. Κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει μια δική της συνταγή από ένα μικρό χωριό ή ένα δικό της αγαθό που παράγει και το αξιοποιεί για να μοιραστεί μαζί μας αυτό το μεγαλιώδες δώρο της φύσης , που φύτρωσε σε εκείνη την μικρή γωνιά του κόσμου που λέγεται Ελλάδα. Παγκοσμίος αναγνωρισμένη λοιπόν και προικισμένη για το εξαιρετικό της κλίμα και τις έυφορες εκτάσεις της παράγει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Τα προϊόντα αυτά λοιπόν, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, γαλακτοκομικά, όσπρια , τυριά , αποστάγματα, ελαιόλαδο, γλυκά, αλλαντικά, κρατικά , ψάρια και άλλα πολλά Π.Ο.Π. προϊόντα – μεζεδάκια.

Γεύσου και μύρισε Ελλάδα στο Χρησιμοπωλείον

Το Χρησιμοπωλείον λοιπόν, θα σε ταξιδέψει σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας, θα φέρει μυρωδιές και γεύσεις για σένα και τους φίλους σου για να τις απολαύσεις παρέα με καλό φαγητό,  κάθε λογής απόσταγμα και κρασάκι , την καλή σου διάθεση και την εξυπηρέτηση μας. Π.Ο.Π. προϊόντα – μεζεδάκια στο στέκι σου.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ, κάθε βδομάδα στο Κερατσίνι θα σε περιμένει και κάτι νέο για να το δοκιμάσεις ΜΟΝΟ με 5.οο€!

Χρησιμοπωλείον, Π.Φύσσα 53 (πρώην Π.Τσαλδάρη), Κερατσίνι

Τ.:210 40 10 824 
www.xrisimopolion.gr

Close Menu
ΛΙΣΤΑ Το προϊόν αφαιρέθηκε. Επαναφορά στο καλάθι;
  • Προσθέστε προϊόντα
×

Cart