Πιστοποιητικό Διάκρισης TripAdvisor® 2019

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on tumblr

Το Χρησιμοπωλείον μετα τιμής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λαμβάνει το Πιστοποιητικό Διάκρισης 2019  από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο το TripAdvisor®.

Πιστοποιητικό Διάκρισης TripAdvisor®2019

Το πιστοποιητικό απονέμεται κάθε χρόνο με διαφάνεια και αντικειμενικότητα καθώς το αποτέλεσμα κρίνεται από όλους εσάς που μας προτιμήσατε και το μοιραστήκατε μαζί μας!
Το αποτέλεσμα αυτό φυσικά ήρθε από την συλλογική & ομαδική προσπάθεια όλης της οικογένειας του Χρησιμοπωλείον που καθημερινά προσπαθούν με χαμόγελο να γίνουν καλύτεροι για να σας προσφέρουν ότι με αγάπη ετοιμάζουν για εσάς!

TripAdvisor® 2019 για το Χρησιμοπωλείον

Όλα αυτά όμως ξεκινάνε από το ίδιο το Χρησιμοπωλείον…δεν είναι απλά ένα μεζεδοπωλείο, ούτε ένα καφενεδάκι έχει δική του ψυχή που δίνει ρυθμό σε όλους εμάς καθημερινά και μας γεμίζει χαμόγελο. Άλλωστε τι είναι το Χρησιμοπωλείον… ένα ένα στέκι για φίλους, ένα παλιό προσφυγικό  που σας φιλοξενεί μέσα στο πετρόχτιστους τοίχους του, που καθένας του έχει και μια ιστορία να σας πει… ιστορίες από το παρελθόν του όταν ακόμη στέγαζε εκείνη την οικογένεια που ήρθε από μακριά αλλά και ιστορίες του σήμερα, δικές σας ιστορίες που τις μοιραστήκατε μαζί του σε εκείνο το τραπέζι. Και τι δεν έχουν ακούσει, και τι δεν έχουν δει, έχουν περάσει μαζί σας τις πιο ευχάριστες στιγμές σας, τις πιο συγκινητικές, έχουν ακούσει τους προβληματισμούς σας, σας έχουν συντροφεύσει όλα αυτά τα χρόνια με αγάπη.

Η στήριξη & η προτίμηση σας το έχουν κρατήσει τόσα χρόνια ζωντανό και όμορφο και χάρις εσάς βραβεύτηκε σήμερα και θα βραβεύεται για πολλά χρόνια ακόμη εφόσον το επιθυμείται, θα εξελίσσεται, θα γίνετε καλύτερο για να έρχεστε και να γινόμαστε μια παρέα από το πρωί ως το βράδυ, θα σας εξυπηρετούμε με χαμόγελο, θα λέμε αστεία, θα συζητάμε και πάντα θα σου φέρνουμε το καφεδάκι σου πριν το ζητήσεις για το έχουμε μάθει και το ξέρουμε.

 

Το Χρησιμοπωλείον σας ευχαριστεί όλους από καρδιάς αλλά ιδιαίτερα τους ανθρώπους που δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για εσάς τους Χρήσιμους!

Χρησιμοπωλείον, Π.Φύσσα 53 (πρώην Π.Τσαλδάρη), Κερατσίνι

Τ.:210 40 10 824 
www.xrisimopolion.gr

Close Menu
ΛΙΣΤΑ Το προϊόν αφαιρέθηκε. Επαναφορά στο καλάθι;
  • Προσθέστε προϊόντα
×

Cart