“Χρήσιμες” Συνεργασίες& Εγκεκριμένα προϊόντα

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on tumblr
Χρήσιμες Συνεργασίες

Είμαστε επίσης υπερήφανοι να ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την εταιρεία εμπορίου και επεξεργασίας κρεάτων Καρυλάκης.

Στο Χρησιμοπωλείον το μενού περιλαμβάνει κάθε λογής κρεατομεζέδες και μερίδες κρεατικών. Από κεφτεδάκια τηγανητά, σουτζούκι πικάντικο και λουκάνικο, μέχρι αφράτα μπιφτεκάκια, ζουμερό κεμπάπ, καλοψημένο κοτόπουλο και χοιρινά πανσετάκια. Για τους… πολύ πεινασμένους, τις παρέες και τους «φανατικούς» κρεατοφάγους, έχουμε και «Πιατάρες» με ποικιλία κρεάτων, κανονική και ενισχυμένη!

Όλα αυτά τα εδέσματα, εκτός από καλομαγειρεμένα, είναι πριν απ’όλα φρέσκα και καλοδιαλεγμένα. Η συνεργασία μας με την εταιρεία Καρυλάκης, εξασφαλίζει νωπά κρέατα εξαιρετικής ποιότητας, ολόφρεσκα, με παράδοση αυθημερόν.

Η εταιρεία εμπορίου και επεξεργασίας κρεάτων Καρυλάκης επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς άξονες: της σύγχρονης τεχνολογίας, της εμπειρίας και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων και κανόνων υγιεινής. Το έμπειρο προσωπικό Καρυλάκη επιλέγει εκλεκτή πρώτη ύλη με χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος, χωρίς περαιτέρω χημικές επεξεργασίες και με υψηλή διατροφική αξία.

Η εταιρεία Καρυλάκης διαθέτει πιστοποίηση ISO 22000:2005 η οποία βεβαιώνει ότι παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες της, που συμμορφώνονται επακριβώς στις συμφωνημένες προδιαγραφές. Η εταιρεία εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας HACCP.

Έτσι, βεβαιωνόμαστε ότι οι πρώτες ύλες για τα μεζεδάκια και τις ζουμερές μερίδες που δημιουργούμε με μεράκι για εσάς, είναι φτιαγμένες μόνο από τα πιο φρέσκα και εκλεκτά κρέατα.

Ετοιμαστείτε για ζουμερά μπιφτέκια, σουτζουκολουκάνικα, ξεροψημένο κοτόπουλο και χορταστικές ποικιλίες κρεατικών αλά Χρησιμοπωλείον, με την εγγύηση ποιότητας Καρυλάκης.

Σας περιμένουμε να τα απολαύσετε όλα στο ζεστό και φιλόξενο χώρο μας:

 

Χρησιμοπωλείον, Π.Φύσσα 53 (πρώην Π.Τσαλδάρη), Κερατσίνι

Τ.:210 40 10 824 
www.xrisimopolion.gr

Close Menu
ΛΙΣΤΑ Το προϊόν αφαιρέθηκε. Επαναφορά στο καλάθι;
  • Προσθέστε προϊόντα
×

Cart