ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on tumblr
ΧΡΗΣΙΜΟΠΩΛΕΙΟΝ 14/02/19

Το Χρησιμοπωλείον έβαλε τα γιορτινά του για να υποδεχτεί την ημέρα των ερωτευμένων. Χρώματα , αρώματα, στίχοι, καρδιές που χτυπάνε δυνατά σε περιμένουν για να απολαύσεις μια μαγική βραδιά στο στέκι σου. Είναι όλα έτοιμα και στολισμένα οι ερωτευμένοι χρήσιμοι , είναι εδώ για να σου χαρίσουν μια όμορφη βραδιά.

Το στέκι σου

Και εμείς εδώ έχουμε προετοιμάσει ένα σωρό πράγματα, η ατμόσφαιρά μας ερωτική και χαρούμενη για τον καθένα, για σένα που θα έρθεις με το ταίρι σου να μας επισκεφθείς , για σένα που είσαι λίγο απογοητευμένος αλλά και για σένα που είσαι έτοιμος να ανοίξεις την καρδιά σου. Έλατε να πιείτε, να κουβεντιάσετε και να διασκεδάσετε, φαγητό, ποτό, γλυκό,  και το χαμόγελο μας, είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι και έτοιμοι για να σου φτιάξουμε μια υπέροχη βραδιά. Άλλωστε το Χρησιμοπωλείον ξέρει, άφθονο γλυκόπιοτο ζεστό οινόμελο, που κάνει καλό στην καρδιά μας, το ελιξήριο μακροζωίας και ο σύντροφος μας στις πιο ιδιαίτερες στιγμές.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ας μιλήσουμε λίγο όμως γι αυτή την ημέρα που έρχεται από τις μέρες του Μεσαίωνα όπου ο ιπποτικός έρωτας ήθελε να εκφράζει την αγάπη του  με λουλούδια, δώρα και επιστολές. Τα κλειδιά της αγάπης του Αγίου Βαλεντίνου χαρίζονταν για να εκφράσει κάποιος τον έρωτα του, να ξεκλειδώσει την καρδιά του . Γιατί ο έρωτας είναι μια πράξη ποιητική, αγάπη είναι να απελευθερώνονται οι φόβοι μας και να ανοίγουμε διάπλατα την καρδιά μας σε ότι όμορφο μπορεί να μας χαρίσει το άλλο μισό μας. Το μοτίβο λοιπόν ενός πλατωνικού ανικανοποίητου έρωτα, βρίσκετε μετέωρο ανάμεσα στην επιθυμία και την ανικανότητα της έκφρασης. Δυο συναισθήματα βαθιά ριζομένα στην γη που τελικά μόνο εκέινος που πραγματικά το θέλησε πολύ κατάφερε να το ζήσει. Ότι επιθυμούμε να μας επιθυμεί και αυτό, και τελικά να υπάρξει μια όμορφη πορεία μέσα στο χρόνο. Ο έρωτας & η αγάπη δεν κάνουνε συμβάσεις παρά μόνο συνυπάρχουν…αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τις φροντίζουμε και να τις τρέφουμε καθημερινά για να μπορούν να ζουν μέσα μας αναρμονικά και ευτυχισμένα.
Λοιπόν φίλοι του Χρησιμοπωλείον ,το στέκι σου πιστέυει ότι το άλλο μας μισό βρίσκετε κάπου εκεί έξω για να το βρούμε και όταν αυτό συμβεί τότε θα το καταλάβουμε μέσα μας και όσο για εσάς που η καρδούλα σας χτυπάει , να δείχνετε την αγάπη σας καθημερινά και έτσι το για πάντα που μας λέγανε στα παραμύθια θα γίνει μια όμορφη ζωή.

Όμορφες σκέψεις… τίποτα δεν είναι αδύνατο & να θυμάστε πως η ζωή είναι ωραία όταν την μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Το στέκι σου σε περιμένει και είναι εδώ για να σου χαρίσει την πιο ερωτική βραδιά.

Αγάπη μόνο λοιπόν … και μεγάλα χαμόγελα!

Καλημέρα

Χρησιμοπωλείον, Π.Φύσσα 53 (πρώην Π.Τσαλδάρη), Κερατσίνι

Τ.:210 40 10 824 
www.xrisimopolion.gr

Close Menu
ΛΙΣΤΑ Το προϊόν αφαιρέθηκε. Επαναφορά στο καλάθι;
  • Προσθέστε προϊόντα
×

Cart